Titel 'Avengers 4' pas eind dit jaar bekend

Titel 'Avengers 4' pas eind dit jaar bekend

En de trailers bevatten geen dode personages.

Marvel is druk bezig met het voorbereiden van de marketing voor Avengers 4. Maar het lijkt erop dat daar wat unieke dingen mee gebeuren. Zo zal de titel voorlopig niet onthuld worden (al liet Kevin Feige al weten dat hij er spijt van heeft dat er zo geheimzinnig over gedaan wordt) en krijgen de trailers wellicht minder inhoud dan we denken.

Collider vroeg het aan Feige, die liet weten dat het nog wel even kan duren voordat de titel onthuld wordt. Sterker nog: mogelijk moeten we wachten tot het einde van het jaar. "Dat zal waarschijnlijk pas na de teaser van Captain Marvel komen, de aankondiging van die titel. Dat zal dus tegen het einde van het jaar zijn. "

Verder vroeg io9 aan Feige hoe Marvel omgaat met het einde van Avengers: Infinity War. Marvel heeft namelijk een klein probleem als het aankomt op de hoeveelheid dode helden. Die komen ook niet in de marketing voor. Io9 vroeg namelijk of Black Panther (Chadwick Boseman) in de trailers voor zou komen en daar was het antwoord heel helder op: "Nee, want hij is er niet meer. "

Avengers 4 gaat in mei 2019 in première.



NieuwsFilm

meest populair