Drax bevestigd voor 'Avengers 4' en 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Drax bevestigd voor 'Avengers 4' en 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Komt dit onverwacht?

Het mag ondertussen geen enorme spoiler meer zijn dat Avengers: Infinity War flink wat slachtoffers heeft geëist onder de Avengers en Guardians. Een daarvan is Dave Bautista's Drax the Destroyer en de acteur heeft tegenover Collider aangegeven dat hij wel terugkeert in de opvolgers Avengers 4 en de derde Guardians-film.


"Ik kreeg een hoop berichten met 'ik kan niet geloven dat je dood bent, je personage is dood.' Ze waren erg ontdaan en ik was van 'Ik zal in deel vier zitten. Ik zal in Guardians 3 zitten.' Ik weet niet hoe ze me terug gaan brengen, zeker, maar op een of andere manier zal ik het halen aangezien - voor zover ik weet - ik in Guardians 3 zit, dus ik zal terug moeten keren."

Het mag ondertussen ook geen geheim meer zijn dat we heel wat van de gesneuvelde personages terug (moeten) gaan zien. Alleen de Guardian Rocket is namelijk nog in leven. De grootste kans is dat de verschillende Infinity Stones worden ingezet om naar alternatieve dimensies te reizen, of gewoon terug in de tijd. We zien het vanaf mei 2019, of misschien wel in de trailer voor Anthony en Joe Russo's vierde Avengers-film.

James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor 2020 en moet de "Guardians-trilogie" afronden.

NieuwsFilm

meest populair