Letitia Wright wordt titelheld in 'Black Panther' als het moet

Letitia Wright wordt titelheld in 'Black Panther' als het moet

Shuri-actrice vindt het ook logisch.

In de strips van Marvel Comics over de Wakandese superheld Black Panther wordt de rol door meerdere personages ingevuld. Letitia Wright gaf tijdens de MCM Comic-Con show in Londen aan dat zij die rol graag zal bekleden, als het nodig is. Let op spoilers!

Wright speelt in Black Panther en Avengers: Infinity War de rol van Shuri, de zus van Chadwick Bosemans T'Challa, de huidige Black Panther. Aangezien haar broer in Infinity War in rook opgaat, zal zij mogelijk (tijdelijk) de leiding in Wakanda moeten nemen en uitgroeien tot Black Panther. "Om aan te sluiten op de gebeurtenissen in de comics, ja,", aldus Wright op de vraag of ze weet dat ze die taak mogelijk moet verrichten.

Het lot van haar personage Shuri in de Marvel-filmreeks is overigens onbekend, aangezien dit niet wordt onthuld in Infinity War. In de comics wordt ze door onder meer haar hoge intelligentie en haar vechtkunsten geschikt bevonden om de rol op zich te nemen.

Gezien de ontwikkelingen in Infinity War is het niet ondenkbaar dat Shuri in Avengers 4 uitgroeit tot Black Panther. In het verleden dook onderstaande concept-art op voor een vrouwelijke Panther, met Shuri's wapens!


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair