Foto toont Henry Cavill in het oorspronkelijke Superman-kostuum

Foto toont Henry Cavill in het oorspronkelijke Superman-kostuum

Hij droeg het pak van Christopher Reeve zelf.

Zack Snyder vierde de verjaardag van acteur Henry Cavill op bijzondere wijze. Hij onthulde de foto waarmee Cavill de rol van Superman wist te krijgen in Man of Steel. Die film vormde de doorbraak van de acteur, die tot dan toe vooral in wat kleinere films als Immortals en series als The Tudors speelde.

Op Vero plaatste Snyder een foto waar we Cavill het oorspronkelijke kostuum van Superman-acteur Christopher Reeve zien dragen. Het is het echte kostuum van Reeve, dat Snyder uit de archieven van Warner Bros. haalde om te kijken of Cavill een waardige opvolger zou kunnen zijn.

Bekijk de afbeelding
Man of Steel was het startschot van het DCEU, een filmreeks die tot nu toe niet zo'n groot succes boekt als het Marvel Cinematic Universe, maar het wel prima doet. De bedoeling was ooit om een vijfdelige filmreeks over Superman te maken, waarvan Batman v Superman: Dawn of Justice het tweede en Justice League het derde deel was.

Cavill stelde onlangs nog helemaal klaar te zijn voor een vierde film als Superman en het valt te hopen dat die film er ook komt.

NieuwsFilm

meest populair