Amy Adams gecast in bestsellerverfilming 'Woman in the Widow' van Joe Wright

Amy Adams gecast in bestsellerverfilming 'Woman in the Widow' van Joe Wright

Een spannend verhaal!

Actrice Amy Adams (Justice League, Arrival) is gecast in de nieuwe film van regisseur Joe Wright, die eerder films als Darkest Hour (2017), Anna Karenina (2012) en Pan (2015) maakte. Nu gaat Wright voor Fox 2000 Woman in the Window naar het witte doek brengen, een verfilming van een gelijknamig boek.

Amy Adams gaat de rol van Anna Fox, het hoofdpersonage uit het boek, spelen. Woman in the Woman gaat over kinderpsycholoog Anna Fox, die leeft in een buitenwijk van New York en lijdt aan agorafobie (de angst om een veilige, vertrouwde omgeving te verlaten). Wanneer Fox getuige is van een misdaad, begint ze aan alles van wat ze over zichzelf dacht te weten, te twijfelen.

Het boek, geschreven door auteur A.J. Finn, is een ware internationale bestseller gebleken en het best verkochte fictiewerk voor volwassenen tot nu toe van 2018. Een verfilming kon dan ook niet lang uitblijven. Het script is geschreven door acteur en scriptschrijver Tracy Letts. Betrokken producers zijn Scott Rudin (Lady Bird) en Eli Bush (Isle of Dogs). De film staat voor 2019 gepland.



NieuwsFilm

meest populair