'Doc Savage' met Dwayne Johnson mogelijk van de baan

'Doc Savage' met Dwayne Johnson mogelijk van de baan

Shane Black en Johnson willen al een tijd een film maken over de pulpy stripheld.

Dwayne Johnson heeft het razend druk, wat ertoe leidt dat sommige projecten die hij wil maken nog een aantal jaren op zich zullen laten wachten. Een van deze projecten is Doc Savage, een film over de gelijknamige stripheld. Shane Black zou het script moeten schrijven en de film regisseren.

Het is al ruim een jaar geleden dat we nog iets hebben gehoord over de film. Johnson onthulde gisteren echter aan Collider dat het uitstel voornamelijk heeft te maken met zijn drukke schema en de rechten op het personage. Johnson zei er het volgende over:

Ten eerste ben ik dol op Shane Black en kan ik zeggen dat we meerdere malen hebben gesproken over dit project. Shane en ik hebben het momenteel echter ontzettend druk. Er zijn daarnaast een aantal zakelijke problemen rondom het personage, die we proberen op te lossen. Shane is een spectaculaire schrijver en regisseur, dus we zullen op den duur hoe dan ook samenwerken, of het nu aan dit project is of iets totaal anders."

Dat Johnson het druk heeft, blijkt wel uit zijn schema voor alleen al 2018 en 2019. Rampage draait nu in de bioscopen, Skyscraper verschijnt in juli en de comedy Fighting with my Family in september. Daarnaast begint hij binnenkort met de opnames van Disney's Jungle Cruise en een Fast and Furious-spinoff waarin hij te zien zal zijn naast Jason Statham.

NieuwsFilm

meest populair