'Avengers: Infinity War' is de meest complexe film ooit

'Avengers: Infinity War' is de meest complexe film ooit

Waarom precies?

Nog maar twee weken wachten tot de release van MCU-film Avengers: Infinity War. Daarin komen tientallen personages samen, in de gewapende strijd met superschurk Thanos (Josh Brolin). Al die personages en verhaallijnen samenbrengen kan geen eenvoudige taak geweest zijn.

Regisseur Anthony Russo, die de film samen met broer Joe maakte, vertelde tijdens een Q&A met fans dat het de ingewikkeldste film ooit is. "Absoluut, dit is op veel manieren een van de meest complexe films ooit gemaakt. Ik denk dat we allemaal kunnen waarderen wat voor speciale en unieke kans dit was. Niemand heeft ooit een film als deze gemaakt. Niemand heeft ooit zoveel geliefde personages in één film gestopt, met een cast als deze. En dat is wat ons zo motiveerde. Ik geloof dat iedereen de beste samenwerking voor ogen had en iedereen veel opgeofferd heeft voor dit project. Het is niet alleen voor ons belangrijk, maar ook voor het publiek en iedereen die eraan heeft meegewerkt."

Een van de redenen waarom het zo ingewikkeld was, is volgens Russo omdat er verschillende stijlen bij elkaar komen. Dat maakte het ingewikkeld om te kijken hoe bijvoorbeeld een vrij serieus personage als Thor (Chris Hemsworth) omgaat met de Guardians of the Galaxy. "Daarvoor leunden we heel sterk op de acteurs, hoe zij dachten dat hun personages zich zouden gedragen," aldus Russo.

Vanaf 25 april in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair