Angst voor spoilers 'Avengers: Infinity War'

Angst voor spoilers 'Avengers: Infinity War'

En meer promo's.

Het mag duidelijk zijn dat Avengers: Infinity War een film is waar de nodige mensen naar uitkijken. Met flink wat (tv) trailers en andere promo's wordt er al redelijk wat onthuld uit de derde Avengers-film en nu lijkt het erop dat de fans komende weken extra moeten oppassen voor spoilers.

Ondanks dat Marvel Studios een embargo tot een week voor verschijning heeft op social media reacties en volledige reviews, werd bekend dat er wel een vroege fan-voorvertoning komt op 8 april, in Londen. Mocht dit kloppen, dan zullen er ongetwijfeld details uitlekken. Mogelijk ook over welke personages het einde niet halen door toedoen van Josh Brolins Thanos.

Het gerucht gaat dat het slechts om het eerste deel van de film zou gaan, maar dan nog zou er veel onthuld kunnen worden, drie weken voor de wereldwijde verschijning.


Er komt overigens een Chinese bioscooprelease en dit is uiteraard goed voor de omzet. De verschijningsdatum in de groeimarkt staat op 11 mei. Avengers: Age of Ultron kwam tot $240 miljoen in China. Er is ook een Chinees affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair