Spielberg's toekomstplannen

Regisseur Steven Spielberg liet tijdens een Q&A bij de University of Southern California een en ander los over de geplande vervolgen op Jurassic Park en Indiana Jones.

Momenteel werkt hij met verschillende scriptschrijvers aan Jurassic Park 4, waarin hij ons een reusachtige scene belooft met een groep motorrijders die op de vlucht is voor een kudde Raptors. Het fragment had Spielberg al in het tweede deel, The Lost World, willen hebben.

In tegenstelling tot eerdere berichten is er volgens de regisseur nog steeds geen definitief script voor Indiana Jones 4. Weer nieuwe namen komen bij George Lucas over de vloer om een voor hem bevredigend scenario op te stellen. Lucas denkt er trouwens over de film ook in 3D uit te brengen.

Een ander toekomstplan van Spielberg is een nieuwe HBO-serie over de Tweede Wereldoorlog. Hij zal deze gaan produceren met Tom Hanks, zoals ze eerder deden voor Band of Brothers. De voorlopige titel is Pacific, de serie concentreert zich dus op de strijd tegen de Japanners.

Ten slotte gaf hij tijdens de Q&A aan interesse te hebben om een remake van zijn eigen film Sugerland Express te maken.

Van zijn hand verschijnt eerst Munich in de bioscopen. Deze film is bij ons te zien vanaf 26 januari.



NieuwsFilm

meest populair