Team compleet op poster 'Solo' en opnamestart 'Star Wars IX' bekend

Team compleet op poster 'Solo' en opnamestart 'Star Wars IX' bekend

Op naar eind 2019.

Verleden week zagen we al de vier personageposters voor Solo: A Star Wars Story en nu is er vergelijkbare poster verschenen met daarop alle belangrijke personages. Ook heeft Walt Disney laten weten wanneer de opnames starten voor Star Wars: Episode IX.

Schrijver / regisseur J.J. Abrams, uiteraard de kopman van The Force Awakens, maakte tijdens D23 Expo Japan bekend dat de opnames start in de zomer. Hij is nu druk met het script.


En hieronder dan het affiche voor Ron Howards Solo. Op het affiche zie je Han Solo (Alden Ehrenreich), Lando Calrissian (Donald Glover), Qi'Ra (Emilia Clarke), Chewbacca (Joonas Suotamo), Tobias Beckett (Woody Harrelson) en de droid L3-37, een motion capture rol van actrice Phoebe Waller-Bridge.

Bekijk de afbeelding
In Solo volgen we de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo. Hij werkt samen met zijn mentor Tobias Beckett en via een reeks uitdagende avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn toekomstige co-piloot Chewbacca. Samen treffen ze de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.

NieuwsFilm

meest populair