Bioscoopfilms week 6: Fifty Shades Freed, Winchester & meer

Bioscoopfilms week 6: Fifty Shades Freed, Winchester & meer

Welke films komen uit in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Fifty Shades Freed (2018)


Bekijk de afbeeldingRegie: James Foley | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford

Denkend dat ze alle problemen uit het verleden achter zich hebben gelaten, besluiten de net getrouwde Christian en Ana te genieten van hun leven van luxe. Maar net nu ze als Mrs. Grey door het leven gaat, komen er nieuwe bedreigingen op die het huwelijk onder grote druk zetten. Bekijk de trailer van Fifty Shades Freed.

The Florida Project (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Baker | Cast: Brooklynn Prince, Christopher Rivera, Aiden Malik, Josie Olivo

De zomervakantie van een zesjarig meisje en haar vrienden zit vol wonderen en avonturen. Tegelijk is het erg zwaar voor de ouders van de kinderen, want het zijn moeilijke tjden.

Lees de recensie van The Florida Project geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van The Florida Project.

Winchester (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Spierig, Peter Spierig | Cast: Helen Mirren, Sarah Snook, Finn Scicluna-O'Prey, Jason Clarke

Sarah Winchester is de weduwe van wapenmagnaat William Wirt Winchester. Zij woonden aan het eind van de 19e eeuw, en het begin van de 20ste, in het Winchester Mystery House dat te vinden is in Californië. De villa is geen kleine, er zijn zo'n 160 kamers. Sarah hield zich niet stil met het uitbreiden van het huis. Van 1884 t/m 1922 (toen ze kwam te overlijden) werden er bouwsels toegevoegd. Sarah deed dit omdat ze geloofde dat er boze spoken in het huis waren en zij konden enkel in vrede zijn zolang er gebouwd werd. Volgens haar waren de geesten van mensen die omgekomen waren aan de hand van de Winchester-geweren.

Lees de recensie van Winchester geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Winchester.

7 Giorni (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rolando Colla | Cast: Bruno Todeschini, Alessia Barela, Marc Barbé, Linda Olsansky

Ivan en Chiara ontmoeten elkaar tijdens een huwelijk, en krijgen een relatie maar die duurt maar een paar dagen...

Lees de recensie van 7 Giorni geschreven door Frank Stol -



M (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sara Forestier | Cast: Sara Forestier, Redouanne Harjane, Jean-Pierre Léaud, Liv Andren

Lila en Mo ontmoeten elkaar bij een bushalte. Lila kan niet praten en Mo praat jiust veel. Lila bereidt zich voor op haar tentamens en Mo racet illegaal in auto's en verdient daar zijn geld mee. Tegenpolen trekken elkaar aan en ze worden verliefd. Maar Mo draagt een geheime last met zich mee.

Ma' Rosa (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brillante Mendoza | Cast: Jacklyn Jose, Julio Diaz, Baron Geisler, Jomari Angeles

Ma'Rosa heeft vier kinderen. Ze is eigenaar van een klein winkeltje in een arme wijk in Manila, waar iedereen har mag. Op een dag worden zij en haar echtgenoot Nestor - die drugs verkopen om wat extra's te verdienen - gearresteerd. Daarop moeten haar kinderen alles doen om haar vrij te kopen van de corrupte politie. Bekijk de trailer van Ma' Rosa.

NieuwsFilm

meest populair