Bonusscène 'Justice League' bijzonder kort

Bonusscène 'Justice League' bijzonder kort

Korte terugkeer van de Man of Steel.

Even geleden werd duidelijk dat de thuisversie van de superheldenfilm Justice League aangevuld wordt met een bonusscène met Superman. Iets dat veel fans waarschijnlijk leuk vinden om te zien. Al is het alleen maar om te zien welke verwijderde scènes er zijn. Nu blijkt echter dat je er weinig van hoef te verwachten, aangezien die bonusscène nog geen 2 minuten zal duren.

De bewuste scène 'The Return of Superman' zit overigens niet verwerkt in een verlengde versie van de film. Het wordt een scène die als extra op de schijf wordt gezet. Bluray.com is er achter gekomen dat de clip slechts 1.51 minuten duurt. Normaal gesproken een prima lengte voor een verwijderde scène, maar gezien al het gedoe rond Justice League en de rol van Superman daarin, lijkt dit aan de karige kant. Hieronder de complete lijst met extra's, inclusief de speelduur:

- The return of Superman 01:51
- The heart of Justice League 11:20
- Scene studies: Heroes Park 04:40
- Justice League: New heroes 11:49
- Scene studies: Revisiting the Amazons 03:20
- The road to justice 13:32
- Steppenwolf, the conqueror 02:51
- Suit up: The look of Justice League 09:50
- The technology of Justice League 07:50
- Scene studies: The tunnel battle 03:19
- Scene studies: Wonder Woman's rescue 03:02

Uiteraard is dit een zoveelste negatief geladen bericht rond de doorgaans erg zwak ontvangen film van regisseur Zack Snyder en afrondend regisseur Joss Whedon en het is te hopen dat Warner Bros. het tij weet te keren. Ook al zouden de extra's tegenvallen, zal de grote fanbase de studio het succes niet misgunnen. Het is dan ook te hopen dat aanstaande films als Aquaman, Shazam! en Wonder Woman II goed worden ontvangen door critici en publiek.



NieuwsFilm

meest populair