'Aquaman' in het geheim getrouwd

'Aquaman' in het geheim getrouwd

Jason Momoa en vrouwlief Lisa Bonet zijn nu officieel getrouwd.

Aquaman-acteur Jason Momoa (Justice League, Once Upon a Time in Venice) en zijn vriendin actrice Lisa Bonet (Enemy of the State, High Fidelity) zijn enkele weken geleden officieel getrouwd met elkaar, zo kan een anonieme bron exclusief melden aan het blad US Weekly

Eigenlijk dacht men altijd dat Momoa en Bonet elkaar al in november 2007 het ja-woord hadden gegeven, maar die trouwpartij blijkt dus verre van officieel te zijn geweest. Nu, zo'n tien jaar later, schijnt het stel opnieuw in het huwelijksbootje te zijn gestapt, maar dit keer met een officiële huwelijksceremonie.

Een anomie bron die op de gastenlijst stond van de huwelijksvoltrekking meldt aan US Weekly dat het beroemde stel in oktober dit jaar pas alle papieren had geregeld voor hun huwelijk. De bruiloft zelf vond enkele weken geleden plaats op het erf van hun huis in Topanga, California. 

Beroemde gasten op het feestje schijnen onder andere Zoë Kravitz (Bonets dochter die ze samen kreeg met rockster Lenny Kravitz), Alicia Vikander, Michael Fassbender en bekend bergklimmer Chris Sharmaand te zijn geweest. 

NieuwsFilm

meest populair