Overspelplegende komiek Kevin Hart fanatiek bezig met online charmeoffensief

Overspelplegende komiek Kevin Hart fanatiek bezig met online charmeoffensief

Hart probeert zichzelf van zijn beste kant te laten zien, maar of dat lukt?

Twee weken na de veelbesproken onthullingen en de bijbehorende uitgelekte beelden dat komiek en acteur Kevin Hart (Captain Underpants, The Secret Life of Pets) vreemd zou zijn gegaan, is Hart bezig met een waar charmeoffensief via social media. Zijn vrouw heeft hem vergeven en Hart lijkt er nu alles aan te doen om te bewijzen dat hij voortaan trouw aan zijn gezin zal blijven.

Afgelopen zaterdag bezocht Hart het populaire 'Museum of Ice Cream' in Los Angeles samen met zijn zwangere vrouw Eniko Paris en zijn twee kinderen uit een vorig huwelijk; Heaven en Hendix. Hart plaatste flink wat gelukkige foto's op zijn Instagram en de bijbehorende hashtags suggereren dat Hart behoorlijk wat spijt heeft van zijn onhandige slippertje.

#Harts #TheseAreTheOnlyOpinionsThatMatter #WeChooseToLiveLoveAndLaugh #TheOnlyOnesThatMatter #HappySaturday #DopePic

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real) op


Ook gaf Hart volgens de geruchten laatst zo'n $100.000 uit om een babyshower voor zijn vrouw te organiseren. Het feestje van komediant werd gehouden in een peperdure strandclub, die voor de gelegenheid geheel was versierd in een Afrikaans Lion King-thema. Hart zou rijkelijk met cadeaus hebben gestrooid en zijn zwangere vrouw zou de tijd van haar leven hebben gehad.

Hart ging diep door het stof na het uitlekken van de pikante beelden waarop hij samen met een andere vrouw te zien is. De komische acteur maakte al publiekelijk zijn excuses, maar Hart doet er nu dus alles het aan om het pijnlijke schandaal zo snel mogelijk te vergeten. Zijn relatie is gered door de tweede kans die zijn vrouw hem geeft. Of is dat puur voor de luxe cadeaus?

#Harts #MyBestFriends #SprinkleWasted

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real) op


Family Fun....What camera was my dad looking at tho??? 😂😂😂😂😂 #Harts

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real) op




NieuwsFilm

meest populair