Lynda Carter vindt James Camerons kritiek op 'Wonder Woman' idiote gangsterpraat

Lynda Carter vindt James Camerons kritiek op 'Wonder Woman' idiote gangsterpraat

Tijd voor het volgende deel in de voortdurende soap...

Het is tijd voor het volgende hoofdstuk in de 'James-Cameron-heeft-kritiek-op-Wonder-Woman'-soap. Gisteren kon Filmtotaal je nog vertellen dat topregisseur James Cameron absoluut niet van plan is om gas terug te nemen in zijn klaagregen over DC's Wonder Woman en nu is het alweer tijd voor de volgende ronde.

De recente opmerkingen van Cameron zijn namelijk in het verkeerde keelgat geschoten van niemand minder dan Wonder Woman-icoon Lynda Carter! Ook Carter doet nu dus haar zegje in de voortslepende discussie en reageert fel op de kritiek van Cameron.


Benieuwd naar het vorige deel? Lees dan dit artikel op Filmtotaal ook nog even om weer helemaal op de hoogte te zijn!


Bekijk de afbeelding
Voor fans van DC's superheldin Wonder Woman zal de naam Lynda Carter vast bekend zijn. De Amerikaanse actrice speelde de rol van Diana Prince in de televisieserie, die werd uitgezonden tussen 1975 en 1979. Het is dan ook geen verrassing dat Carter erg begaan is met het personage. Nu Wonder Woman de laatste tijd weer flink in opspraak is, door de controversiële opmerkingen van Titanic-regisseur Cameron over de manier waarop de heldin werd afgebeeld in de eerder dit jaar verschenen film van Patty Jenkins, laat Carter ook weer van zichzelf horen.

De actrice schreef een boos bericht op haar Facebook-pagina, direct gericht aan de bron van alle ellende; James Cameron. "Aan James Cameron. Stop met het afkraken van Wonder Woman! Jij arme ziel. Misschien begrijp je het personage, in tegenstelling tot mij, gewoon niet helemaal? Elke vrouw is meer dan een opsomming van haar lichaamsdelen. Je gebrekkige kennis blijkt wel uit je vieze sneren richting de briljante regisseuse Patty Jenkins. Gal Gadot was geweldig. Én ik kan het weten, want ik wás Wonder Woman voor meer dan veertig jaar. Dus stop met dat gedoe!"

Carter kan op Facebook in ieder geval rekenen op veel steun van haar volgers. Maar wie is nu als volgende aan zet? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

NieuwsFilm

meest populair