'Thor: Ragnarok'-ster Chris Hemsworth over zijn 'goddelijke' lichaam

'Thor: Ragnarok'-ster Chris Hemsworth over zijn 'goddelijke' lichaam

Ben jij al onderweg naar de sportschool?

Als je als acteur een überkrachtige dondergod speelt, kun je natuurlijk niet met een bierbuikje aankomen op de set. In november verschijnt Thor: Ragnarok waarin acteur Chris Hemsworth wederom als Thor verschijnt. Ook in dit derde deel heeft hij een behoorlijk sixpack waar veel mensen jaloers op zullen zijn, maar volgens Hemsworth hoeft een wasbordje voor niemand een onbereikbare droom te zijn.

"Mijn workouts zijn zeer divers," vertelt Hemsworth in een interview met Men's Health. "Je gaat je snel vervelen. Als ik mijn armen train, wissel ik dat bijvoorbeeld af met box jumps tussendoor. Meer cardio-oefeningen beschermt bepaalde delen van je lichaam ook tegen problemen," aldus de 33-jarige Hemsworth over zijn sportsessies.

In de eerste Thor was Hemsworth naar eigen zeggen veel gespierder dan nu. Echter was zijn lichaan daardoor erg stijf en voelde hij zich ongemakkelijk. "Nu voeg ik ook veel bewegings- en flexibiliteitstrainingen toe, maar ik doe ook veel aan boksen, Muay Thai en yoga," vertelt Hemsworth over zijn nieuwe manier van trainen.


Hollywoodsterren hebben het vaak wel gemakkelijker. Zij hebben bijvoorbeeld meer middelen om een personal trailer en speciale voeding te kunnen betalen, zo zeggen fans vaak. Hemsworth beaamt dat zo'n manier van trainen niet voor iedere portemonnee is weggelegd, maar de Australische acteur zegt wel: "Waar een wil is, is een weg!

Het belangrijkste ingrediënt tot succes is dus iemands doorzettingsvermogen. Zonder motivatie zul je niet ver komen. "Geen geldbedrag laat iemand anders het werk voor jou doen," zegt Hemsworth. "Het is niet erg als je geen personal trainer kunt betalen. Vraag je vrienden of een ander. Wacht niet tot een ander je komt pushen, train jezelf desnoods in de huiskamer. Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om online informatie te vinden over dieet- en trainingsschema's."

NieuwsFilm

meest populair