Charlize Theron onderging heftige kaakoperaties na ongeluk 'Atomic Blonde'

Charlize Theron onderging heftige kaakoperaties na ongeluk 'Atomic Blonde'

Auw!

Actrice Charlize Theron heeft behoorlijke verwondingen opgelopen tijdens de trainingen en opnames voor haar nieuwste speelfilm Atomic Blonde, een spionagethriller. Niet alleen liep de actrice meerdere kneuzingen op, ook brak ze zelfs twee tanden af!

In Atomic Blonde heeft Theron verschillende vechtscènes. De stunts voor deze scènes heeft de oorspronkelijk uit Zuid-Afrika afkomstige actrice grotendeels uitgevoerd, maar niet altijd met succes dus. Theron heeft namelijk diverse verwondingen opgelopen op de set van de spionageprent van regisseur David Leitch.

Zo verdraaide Theron haar knie, kneusde ze haar ribben en brak ze ook nog eens een aantal tanden tijdens een heftige training voor de film. Voor dit laatste 'bedrijfsongeval' moest de 41-jarige actrice zelfs meerdere keren onder het mes. Haar tanden waren namelijk vreselijk beschadigd, zo ontdekte ze een aantal maanden later.

Theron moest onder andere een pijnlijke wortelkanaalbehandeling ondergaan, vervolgens ook een botreconstructie en als afsluiter moest er ook nog eens operatief een metalen pin in haar afgebroken tanden worden gezet om deze goed te kunnen herstellen. Nu heeft Theron natuurlijk gewoon weer de perfecte 'Hollywood Smile' om lekker te kunnen lachen op de rode loper!

Ai, pijnlijk! Wat je als actrice maar niet allemaal over moet hebben voor je vak...



NieuwsFilm

meest populair