'Spider-Man: Homecoming'-liefde: Tom Holland & Zendaya aan het daten

'Spider-Man: Homecoming'-liefde: Tom Holland & Zendaya aan het daten

Love is in the air...

Marvels Spider-Man: Homecoming heeft misschien wel een liefdessetje opgeleverd! Hoofdrolspeler Tom Holland is namelijk flink aan het daten met zijn vrouwelijke tegenspeelster Zendaya. Zouden de twee daadwerkelijk een relatie krijgen?

Volgens een ingewijde zouden Holland en Zendaya al een tijdje aan het daten zijn. "Ze hebben elkaar leren kennen op de set en zijn hele goede vrienden geworden. Een paar maanden geleden is er een kleine romance ontstaan," aldus de anonieme bron.

Holland en Zendaya schijnen erg leuke en coole mensen te zijn, die nog steeds - ondanks het rijzende sterrendom - keurig netjes met de beide benen op de grond staan. De twee zouden deze positieve eigenschappen bij elkaar alleen maar versterken.

Holland en Zendaya zouden overigens niet het eerste Spider-Man-koppeltje zijn. De eerste trilogie bracht een relatie tussen
Tobey Maguire en Kirsten Dunst voort. Ook Andrew Garfield en Emma Stone bleken het buiten de set van The Amazing Spider-Man het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Helaas zijn beide stelletjes inmiddels weer uit elkaar, dus het is te hopen dat Holland en Zendaya meer geluk gegund is.

In Spider-Man: Homecoming heeft het karakter van voormalig Disney-kindsterretje Zendaya (ze speelt Michelle in de film) toevallig ook stiekem een oogje op Hollands karakter in de film. Echter laat Michelle dat niet merken en dat leidt soms tot ongemakkelijke, maar ontzettend geestige situaties! Hieronder een toffe clip van Michelle!



NieuwsFilm

meest populair