Racistische Shia LaBeouf scheldt stomdronken politie verrot in opgedoken video

Racistische Shia LaBeouf scheldt stomdronken politie verrot in opgedoken video

LaBeouf gaat diep door het stof na het opduiken van deze choquerende beelden!

LET OP: Het onderstaande artikel bevat materiaal waarin diverse racistische uitspraken worden gedaan door een dronken persoon, welke als vervelend kunnen worden ervaren!



Acteur Shia LaBeouf (Borg/McEnroe, Fury) maakt het dikwijls erg bont als hij weer eens ladderzat de openbare orde verstoort. De kunstzinnige acteur blijkt namelijk alles behalve een lievertje te zijn als hij dronken is, zo blijkt uit opgedoken beelden en een politieverslag van een recente arrestatie van de acteur.

Het openbaar gepubliceerde politierapport onthult meer choquerende details over de arrestatie van de 31-jarige Transformers-acteur. Volgens de agent in kwestie werd LaBeouf steeds agressiever naar hem toe. Ook begon de acteur hem te beledigen en uit te schelden. Bij zijn arrestatie waren ook enkele jonge kinderen aanwezig die de flink scheldpartij van de agressieve acteur hebben moeten aanhoren.

In een latere verklaring gaat een eindelijk nuchtere LaBeouf diep door het stof. De acteur baalt ontzettend van het zoveelste pijnlijke voorval en stelt dat hij zich verschrikkelijk schaamt voor zijn achterlijke wangedrag en zijn enorme alcoholverslaving. Wellicht dat LaBeouf in een verslavingskliniek beter af is. De acteur komt immers keer op keer in de problemen en is soms zelfs een gevaar voor anderen.

Een opname om te kunnen werken aan zijn zware problemen lijkt ook wel echt nodig te zijn als je de onderstaande beelden van het politiebureau bekijkt. LaBeouf gaat flink tekeer tegen de dienstdoende agenten en maakt zelfs enkele heftige en racistische opmerkingen richting de ambtsdragers. Schandalig!



NieuwsFilm

meest populair