'The Dark Tower'-acteur Idris Elba gelooft niet meer in huwelijken

'The Dark Tower'-acteur Idris Elba gelooft niet meer in huwelijken

Alles kan kapot, zelfs het geloof in een goed huwelijk!

Acteur Idris Elba denkt niet dat hij ooit nog in zijn leven gaat trouwen. Na eerdere mislukte huwelijken en relaties gelooft hij absoluut niet meer in de echt, zo vertelt hij recentelijk in een interview.

In 1999 trouwde Elba voor het eerst. Dit huwelijk, met een visagiste, liep stuk na vier jaar. Uit dit huwelijk kreeg hij een kind. Drie jaar later probeerde Elba het opnieuw, ditmaal met advocate Sonya Hamlin, maar ook zij bleek niet de ware te zijn voor de populaire acteur. De twee waren slechts enkele weken getrouwd toen Elba Hamlin grofweg dumpte omdat hij ineens bang was dat de succesvolle vrouw zijn eigen acteercarrière in de weg zou staan.

Volgens Elba heeft hij keer op keer pech wat betreft zijn huwelijken. Iedere keer lopen zijn relaties weer op echtscheidingen uit en daar trekt de Luther-acteur zijn eigen conclusies uit. "Ik heb het al een paar keer geprobeerd, maar helaas is een goed huwelijk niet voor iedereen weggelegd. Trouwen is niet meer mijn ultieme levensmissie. Ik denk niet dat het ooit nog gaat gebeuren," aldus Elba.

Vorig jaar liep zijn laatste langdurige relatie op de klippen met zijn toenmalige vriendin Naiyana Garth, toevallig ook visagiste van beroep. Elba werd gespot met supermodel Naomi Campbell, met wie hij een affaire zou hebben. Pikant detail in dit verhaal is dat deze geheime relatie vlak na de geboorte van zijn zoontje Winston zou zijn ontstaan. Garth voelde zich bedrogen en stuurde Elba met zijn koffers hun huis uit in Londen.

Elba schuift dus waarschijnlijk geen peperdure huwelijksringen meer om zijn vinger heen. Maar eerlijk is eerlijk, het lijkt erop dat de 44-jarige Elba zelf ook alles behalve een trouwe en toegeweide partner is. Het leven als vrijgezel zal hem wat dat betreft vast goed bevallen. Beetje James Bond, niet?

Elba is de komende maanden nog te zien in een aantal grote blockbusters, waaronder The Dark Tower (4 augustus) en Thor: Ragnarok (3 november). Hopelijk worden die films succesvoller dan Elbas liefdesleven...



NieuwsFilm

meest populair