Ewan McGregor ziet 'Obi-Wan'-film nog altijd zitten

Ewan McGregor ziet 'Obi-Wan'-film nog altijd zitten

Maar Disney ook?

Je zou denken dat hij wel een beetje moe zou worden van de hoeveelheid vragen die hij erover krijgt. Maar Ewan McGregor is de verkeerdste niet en blijft er vrolijk op ingaan. Tijdens Jimmy Kimmel Live liet hij weten er nog altijd zin in te hebben.

"We zijn op een punt aanbeland - en ik bedoel dat niet verkeerd - dat deze vraag me zo vaak gevraagd is, en ik hem al zo vaak beantwoord heb, dat het voelt alsof ik aan het solliciteren ben bij Disney, alsof ik zoek naar werk en vraag om die Obi-Wan Spin-off. Natuurlijk zou ik die film graag maken," aldus de acteur.

De laatste tijd hebben de geruchten dat hij die spin-off ook krijgt, aan kracht gewonnen. De verhalen blijven namelijk terugkomen dat Disney de spin-off na Han Solo rond Obi-Wan wil maken. Het personage is populair, de fans willen het en er is nog genoeg te vertellen rond de Jedi. Dus waarom ook niet?

De vraag is vooral wanneer Disney met zo'n aankondiging zal komen. De kans is groot dat, mocht er zoiets gebeuren, dat tijdens de D23-conventie zal zijn in juli.



NieuwsFilm

meest populair