Rechtszaak wegens ronddobberend lijk in zwembad Demi Moore

Rechtszaak wegens ronddobberend lijk in zwembad Demi Moore

In het zwembad van actrice Demi Moore dreef het dode lichaam van een jongeman rond. Zijn nabestaanden vinden dat Moore medeschuldig is aan zijn dood en spannen nu een rechtszaak aan.

Demi Moore (Blind, LOL) heeft een rechtszaak aan haar broek hangen. De actrice wordt namelijk aangeklaagd door de nabestaanden van een man die twee jaar terug is verdronken in het zwembad van Moore.

In de zomer van 2015 gaf een assistent van Moore een feestje in het nederige optrekje van de actrice toen zij niet thuis was. Natuurlijk vloeide de drank rijkelijk en ging het er behoorlijk wild aan toe. Een van de gasten, een 21-jarige man, viel tijdens het feestgeraas in het zwembad van de actrice en verdronk naar alle waarschijnlijkheid. Althans, dat is de conclusie die de recherche toentertijd trok.

Bekend is dat de jongeman in kwestie niet kon zwemmen. De familie is nu woedend op Moore, omdat er geen waarschuwingen bij het zwembad van de actrice stonden. Zo stond er niet op een bordje vermeld hoe diep het zwembad precies was. Ook zou Moore als eigenaresse een gevaarlijke situatie hebben gecreëerd, omdat er grote stenen lagen aan de rand van het bad, waardoor het slachtoffer er moeilijker uit kon klimmen.

Destijds reageerde Moore zeer gechoqueerd op het drama op haar erf. "Het op zo'n verschrikkelijke manier verliezen van een kind is een ondenkbare tragedie," zei de actrice toen. Moore heeft ook de afscheidsdienst van de jonge knul betaald, om zijn ouders enigszins tegemoet te komen in die moeilijke tijd. Maar schijnbaar was die bijdrage niet genoeg en willen de nabestaanden verder strijden via het gerecht om een extra slaatje te slaan uit de spijtige dood van hun zoon.

NieuwsFilm

meest populair