'Game of Thrones'-acteur over zijn rol in 'Justice League'

'Game of Thrones'-acteur over zijn rol in 'Justice League'

Hij is te zien tijdens de grote veldslag.

Acteur Michael McElhatton (King Arthur: Legend of the Sword), bekend van zijn rol als Roose Bolton in de HBO-serie Game of Thrones, heeft tegenover Red Carpet News e.e.a. losgelaten over zijn rol in de DC-superheldenfilm Justice League.

De acteur heeft niet gezegd welke rol hij speelt, maar zegt wel dat hij te zien is in de spectaculaire openingsscène van de film van regisseur Zack Snyder: "Er komt waarschijnlijk veel meer humor in Justice League. En dat is het voornaamste verschil met Batman v Superman. Ik vond dat de scène die ik deed, wat best een grote openingsscène is, eigenlijk erg duister wat betreft de toon. Op een goede manier. Het was erg comic book-achtig."


De openingsscène was kort te zien in de trailer (zie boven) welke recent verscheen. Het is een clash tussen de Parademons en de legers van Atlantis, de Amazonen en de mensheid. Door Screenrant wordt gesuggereerd dat hij misschien wel Darkseid speelt. Deze superslechterik zou kort te zien zijn in Justice League.

Overigens is McElhatton niet de enige Game of Thrones-acteur in de film. Ook Ciarán Hinds is te zien als de slechterik Steppenwolf. En Jason Momoa speelt uiteraard Aquaman. Van Kristofer Hivju (Fast & Furious 8) wordt gezegd dat hij betrokken is bij de film die in november op het witte doek verschijnt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair