Veertien 'Transformers'-verhalen in ontwikkeling

Veertien 'Transformers'-verhalen in ontwikkeling

En Bay over de ultieme 3D IMAX bioscoopervaring.

Nadat Transformers: The Last Knight is verschenen doet Michael Bay een stapje terug en nemen andere regisseurs het over. Volgens Bay is er veel werk. Er zijn namelijk maar liefst veertien verhalen in ontwikkeling.

Volgens Yahoo UK heeft Bay in een videoboodschap voorafgaand aan een speciaal IMAX-event verteld dat de veertien verhalen allen zijn ontstaan tijdens de ontwikkeling van The Last Knight. Een van die verhalen is ongetwijfeld de spin-off Bumblebee (2018) van Kubo and the Two Strings-regisseur en LAIKA-baas Travis Knight.

Welke andere verhalen er zijn opgeschreven, is niet bekend. Of deze allemaal worden omgezet naar afzonderlijke films valt uiteraard te betwijfelen. Het geeft echter wel aan dat de speciaal opgerichte schrijverskamer behoorlijk wat werk heeft verzet om het Transformers-filmuniversum een impuls te geven.

Hieronder een zeer vermakelijke 3D IMAX-featurette waarin Bay en andere crewleden vertellen welke baanbrekende technieken de regisseur dit keer inzet. En eerlijk is eerlijk; Bay trekt weer alles uit de kast. Met belangrijke rollen voor Mark Wahlberg en Isabela Moner draait The Last Knight vanaf 22 juni in de Nederlandse IMAX/3D-bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair