Opnames 'Avatar 2' in de herfst van start

Opnames 'Avatar 2' in de herfst van start

De komende acht jaar is er veel te zien van Jake Sully en Neytiri.

De opnames van Avatar 2 lijken eindelijk te gaan beginnen. En daarnaast natuurlijk ook van Avatar 3, 4 en 5. Actrice Sigourney Weaver heeft laten weten dat de training voor de opnames nu begonnen is en dat men in de herfst eindelijk van start gaat.

"We gaan beginnen! We zijn begonnen met de trainingen en gaan - hm, ik kan niet veel vertellen. Maar we zullen in de herfst eindelijk met de opnames beginnen," vertelde Weaver aan The Hollywood Reporter. "Ik kan je vertellen dat de scripts geweldig zijn. Ik denk niet dat we de fans gaan teleurstellen. Maak ik me er zogen over hoe we hen tot leven brengen? Ja, want ze zijn zo ambitieus. Ze zijn het waard, het lange wachten. Daar maak ik me echt geen zorgen over en we proberen ze zo snel mogelijk gemaakt te krijgen."

Regisseur James Cameron liet onlangs nog weten dat het ongelofelijk ambitieuze project weer vertraagd was. Dat kwam bovenal omdat het zo'n ambitieus project is, waarvan de regisseur verwacht minstens acht jaar aan te besteden. Voor de film keren naast Sigourney Weaver ook Zoe Saldana, Sam Worthington en Stephen Lang terug.

Het eerste Avatar-vervolg gaat vermoedelijk in 2019 in première.



NieuwsFilm

meest populair