Power Ranger-acteur de gevangenis in voor doodslag

Power Ranger-acteur de gevangenis in voor doodslag

De acteur vermoordde zijn huisgenoot.

De voormalige Power Ranger-acteur, Ricardo Medina Jr, heeft een gevangenisstraf gekregen van zes jaar voor het doodsteken van zijn kamergenoot met een samoeraizwaard twee jaar geleden.

De 37-jarige acteur verklaarde tegenover de rechtbank dat hij handelde uit zelfverdediging. Zo zei hij dat hij ruzie had met zijn kamergenoot, Joshua Shutter, over Medina's vriendin. De ruzie begon in de keuken van het huis dat de twee mannen deelden in Green Valley. De ruzie werd klaarblijkelijk zo erg dat Medina met zijn vriendin zijn slaapkamer in moest vluchten en de deur op slot deed. Toen Shutter de deur open trapte stak Medina hem dood met een zwaard dat hij in zijn kamer had liggen.

Medina werd in het begin van de rechtszaak aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade, maar uiteindelijk werd hij veroordeeld voor doodslag. Medina's advocaat, Stanley Friedman, zei dat Medina toegegeven had schuldig te zijn om zo een levenslange gevangenisstraf te ontlopen.

Shutter's vader, Donald, liet zich er ook nog over uit: ''Het is goed dat deze moordenaar in de gevangenis belandt, zodat hij dezelfde angst kan voelen die ook mijn zoon gevoeld moet hebben''. Donald kon een klein beetje troost vinden in het feit dat Medina nooit meer als een beroemdheid gezien zal worden.

Medina is voornamelijk bekend als de Red Ranger in Power Rangers Wild Force uit 2002.



NieuwsFilm

meest populair