Ben Affleck promoot Justice League na ontslag uit verslavingskliniek

Ben Affleck promoot Justice League na ontslag uit verslavingskliniek

Affleck werd twee weken geleden opnieuw opgenomen vanwege zijn aanhoudende alcoholproblematiek.

Batman-acteur Ben Affleck (The Accountant, Gone Girl) verscheen afgelopen woensdag als verrassing op CinemaCon om daar Justice League te promoten. Het is het eerste openbare optreden van Affleck sinds hij zo'n twee weken geleden bekend maakte in een verslavingskliniek opgenomen te zijn geweest wegens zijn alcoholverslaving.

Affleck heeft al jaren last van een aanhoudende drankverslaving. Recent heeft de 44-jarige acteur zich opnieuw vrijwillig laten opnemen in een verslavingskliniek om daar in alle rust te kunnen werken aan zijn probleem, zo postte Affleck twee weken terug op zijn Facebook-pagina. Affleck liet toen in een openhartig bericht aan zijn fans weten dat hij zijn behandeling had afgerond en nu weer helemaal sober is. Ook bedankte hij zijn familie en vrienden voor de steun en liefde die hij heeft mogen ontvangen tijdens het traject.

Logischerwijs verscheen Affleck dan ook de laatste tijd minder in het openbaar tijdens officiële gelegenheden. Daar is nu dus verandering ingekomen, aangezien de acteur als verrassing verscheen op de rode loper van bioscoopbeurs CinemaCon in Las Vegas. Affleck was daar om samen met zijn mannelijke Justice League-collega's Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller en Ray Fisher de aankomende DC-film te promoten.

Naast het promoten van Justice League zal Affleck zich vermoedelijk ook vooral bezig gaan houden met de voorbereidingen van The Batman, zijn eerste solo film als The Caped Crusader. Op privégebied gaat het ook beter met de acteur volgens goede vriend Matt Damon: "Hij brengt nu veel tijd door met zijn kinderen. Dat maakt hem echt ontzettend gelukkig."

Affleck ziet zijn kinderen nu veel, omdat zijn ex-vrouw Jennifer Garner momenteel enkele weken in Atlanta filmopnames heeft. Recente geruchten claimden dat het stel weer bij elkaar zou zijn, maar dat blijkt volgens ingewijden van de twee niet waar te zijn. Wel zouden Affleck en Garner nieuwe, goede afspraken hebben gemaakt over de co-ouderschap van hun twee kinderen.

Het is te hopen dat Affleck van de fles af weet te blijven en sober en wel kan beginnen met de productie van The Batman. Maar voor dat het zover is, kunnen we in november eerst gaan genieten van DC's eerste grote assemble-film Justice League. Hieronder de onlangs vrijgegeven trailer van die prent!



NieuwsFilm

meest populair