Gerucht: Justin Theroux in 'Star Wars: The Last Jedi'

Gerucht: Justin Theroux in 'Star Wars: The Last Jedi'

De eerste trailer van de film zal naar verwachting volgende maand vertoond worden tijdens Star Wars Celebration..

In J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens zaten minstens twee onverwachte cameo's; zowel Daniel Craig als Simon Pegg waren onherkenbaar als respectievelijk een Stormtrooper en een alien. Rian Johnson lijkt nu hetzelfde te doen met Star Wars: The Last Jedi.

Er gingen al geruchten dat Tom Hardy en voormalig Take That-zanger Gary Barlow minirolletjes zullen spelen, maar volgens fansite Making Star Wars zou daar nu ook Justin Theroux (The Leftovers, Mulholland Drive) bij moeten komen. Theroux zou naar verluidt een 'expert slicer' moeten spelen. In het uitgebreide Star Wars-universum is 'slicer' een term die gebruikt wordt voor wat wij kennen als een hacker.

Dit zou de eerste keer zijn dat een dergelijk type personage in een Star Wars-film te zien is, en Theroux zou de rol vervullen op een belangrijk moment in de film en daarbij een uniek kostuum dragen. Het kostuum in kwestie zou een Star Wars-achtige versie moeten zijn van Indiana Jones' witte kostuum in Temple of Doom. Vaag verhaal, maar daar moeten we het voorlopig mee doen.

Over Theroux's personage wordt verder vermeld dat zijn look 'James Bond-achtig' is en dat hij in verband staat met het personage van Benicio del Toro. Del Toro's personage zou volgens geruchten de eigenaar van een ruimte-casino zijn.



NieuwsFilm

meest populair