Prachtige sci-fi beelden in trailer 'Valerian and the City of a Thousand Planets'!

Prachtige sci-fi beelden in trailer 'Valerian and the City of a Thousand Planets'!

De nieuwe The Fifth Element?

Een aantal weken geleden werd aangekondigd dat er vandaag een nieuwe trailer zou gaan verschijnen voor Valerian and the City of a Thousand Planets, met de bekende namen Dane DeHaan (A Cure for Wellness) en Cara Delevingne (Suicide Squad). STX Entertainment en Independent Films hebben deze nu online gezet en hieronder kun je de visueel zeer sterke en uiteraard behoorlijk fantasierijke beelden dan eindelijk bekijken.


In Valerian and the City of a Thousand Planets, een verfilming van de Franse graphic novel-reeks 'Valérian et Laureline', gaat we vele eeuwen verder in de tijd als onze multiculturele samenleving plaatsgemaakt voor een multi-intergalactische samenleving. Een veiligheidseenheid moet de orde bewaken in de intergalactische regio's van de mensheid. Het agentenduo Valerian (DeHaan) en Laureline (Delevingne) wordt Commander Arün Filitt (Clive Owen) op een missie gestuurd naar de wonderschone stad Alpha, bewoond met duizenden wezens vanuit het universum. Ze moeten een bijzonder gevaarlijke bedreiging zien tegen te houden.

De nieuwe film van Lucy en The Fifth Element-regisseur Luc Besson herbergt ook rollen voor onder meer Ethan Hawke, Rihanna, Rutger Hauer, Kris Wu, Louis Leterrier en John Goodman. Vanaf 26 juli in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair