Sam Claflin speelt hoofdrol in nieuwe film van 'Babadook'-regisseur Jennifer Kent

Sam Claflin speelt hoofdrol in nieuwe film van 'Babadook'-regisseur Jennifer Kent

Ook Aisling Franciosi speelt een belangrijke rol in thriller The Nightingale.

Na haar indrukwekkende regiedebuut/horrorfilm The Babadook, heeft Jennifer Kent nu de hulp ingeroepen van acteurs Sam Claflin (Me Before You, The Hunger Games: Catching Fire) en Aisling Franciosi (The Fall) om de hoofdrollen te spelen in haar nieuwe film The Nightingale voor Bron Creative en Made Up Stories.

Shane Blacks The Predator

The Nightingale speelt zich af in het Tasmanië van 1825 en gaat over een 21-jarige Ierse gevangene die, na de moord op haar echtgenoot en baby door een hooggeplaatste officier te hebben moeten aanschouwen, nu het recht in eigen handen neemt. Ze schakelt de hulp in van een mannelijke Aboriginal spoorzoeker die met haar de wildernis intrekt om wraak te nemen op de eerder genoemde officier.

Naast Claflin en Franciosi zien we in The Nightingale ook Damon Herriman (Justified), Harry Greenwood (Hacksaw Ridge), Baykali Ganambarr en model Magnolia Maymuru. Bruna Papandrea en Kristina Ceyton zullen de film produceren. Transmission heeft de Australische distributierechten van The Nightingale in handen.



NieuwsFilm

meest populair