Iko Uwais, Tony Jaa en Tiger Chen vormen (opnieuw) een 'Triple Threat'

Iko Uwais, Tony Jaa en Tiger Chen vormen (opnieuw) een 'Triple Threat'

Vorig jaar werd een soortgelijk project met dezelfde titel en acteurs aangekondigd.

Vechtersbazen Tony Jaa (Ong Bak), Iko Uwais (The Raid) en Tiger Chen (Man of Tai Chi) zullen het opnemen tegen actie-veteranen Michael Jai White en Scott Adkins, alsmede UFC-kampioen Michael Bisping in de actiefilm Triple Threat voor Arclight Films.

Als dit bekend in de oren klinkt, dan is dit niet zo vreemd; vorig jaar nog werd aangekondigd dat Jaa, Uwais en Chen in een film met dezelfde titel zouden gaan spelen, maar dat project werd geschrapt. Nu is er een volledig nieuw script geschreven en is er een nieuwe regisseur ingehuurd voor een film met dezelfde titel.

De film gaat over de dochter van een miljardair die het doelwit wordt van een mysterieus kartel. Haar enige hoop op overleven zijn twee aan lager wal geraakte vechterbazen en een derde knokker die wraak wil nemen op de andere twee.

Jesse Johnson regisseert Triple Threat, waarvan het script werd geschreven door Joey O'Bryan. Chen, Elliot Tong, Ying Ye, Mike Selby, Mike Gabrawy en Gary Hamilton produceren de film. De opnames moeten in april beginnen in de Thaise hoofdstad Bangkok..



NieuwsFilm

meest populair