Verhaallijnen alle 'Guardians of the Galaxy' onthuld

Verhaallijnen alle 'Guardians of the Galaxy' onthuld

James Gunn uitgebreid over de film.

Scenarist en regisseur James Gunn heeft een aantal interessante details onthuld over Guardians of the Galaxy Vol. 2. Specifiek ging de regisseur tijdens een interview met CinemaBlend in op de motivatie en drijfveren van elk van de personages. Zijn woorden vertellen ook meteen iets over de afzonderlijke verhaallijnen die gevolgd worden.

Star-Lord (Chris Pratt)


"Dat is het eerste wat mensen zeggen als ze de film zien. De eerste film ging over Peter Quill en in de tweede film heeft elk afzonderlijk personage een complete verhaallijn. Ze leren allemaal iets. Het is een verhaal over Peter Quill, met zijn vader, maar ook over zijn grove stiefvader Yondu."

Gamora (Zoe Saldana)

"Het gaat over Nebula's relatie met haar zus, Gamora, en hoe we niet alles gezien hebben in de eerste film. Het is veel diepgaander en gecompliceerder dan dat. We dachten in de eerste film dat Gamora de goeierik was en Nebula de slechterik, maar dat vertelt niet het hele verhaal."

Rocket Raccoon (Bradley Cooper)

"Ik denk dat het verhaal over deze arme kleine Rocket gaat, die op zoek is naar een vader en iemand die om hem geeft, en die niet kan vinden. Hoewel wellicht een beetje in Michael Rookers personage."

Drax (Dave Bautista)

"Het gaat om Dave Bautista en Mantis samen, die aan de ene kant goede vrienden worden en dan aan de andere kant is zijn een surrogaatdochter voor zijn vermoorde dochter."

Baby Groot (Vin Diesel)

"En natuurlijk is er de relatie van Baby Groot met hen allemaal, de slechtste ouders van de hele wereld! Wie neemt anders een tweejarige zoon mee naar een gevecht met een gigantisch monster? Verschrikkelijke ouders! En misschien zijn Gamora en Rocket beter dan de andere twee. Die zijn echt verschrikkelijk. Al die dingen komen bij elkaar op een bijna magische manier."

Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait vanaf 27 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair