Releasedatum voor Damien Chazelle's Neil Armstrong-biopic

Releasedatum voor Damien Chazelle's Neil Armstrong-biopic

Het is een passieproject voor de succesvolle regisseur.

Universal Pictures heeft de releasedatum van Neil Armstrong biopic First Man aangekondigd. Het wordt het nieuwe project van regisseur Damien Chazelle, die met La La Land de meeste Oscars won. Net als met La La Land werkt hij nu ook weer samen met Ryan Gosling.

Naar verwachting beginnen de opnames al binnen een paar maanden. First Man staat gepland voor een release op 12 oktober 2018 en heeft daar nog geen competitie. Inspiratie voor het project wordt gehaald uit de biografie First Man: The Life of Neil A. Armstrong van James Hansen.

In zijn boek verkent hij niet alleen de jeugd van Armstrong, maar ook dienst carrière bij de Amerikaanse luchtmacht. Natuurlijk wordt ook de maanlanding uitgebreid besproken en het leven van Amstrong in de jaren daarna. Hansen sprak gedurende vijftig uur met de beste man over 125 verschillende onderwerpen.

De verfilming focust zich op de jaren 1961-1969 en verkennen "de opofferingen en kosten die nodig waren voor een van de meest gevaarlijke missies in de geschiedenis."



NieuwsFilm

meest populair