Opnames tweede 'It' beginnen zeer spoedig

Opnames tweede 'It' beginnen zeer spoedig

En dat terwijl we nog niet eens een trailer van het eerste deel hebben gezien.

Voordat de opnames van de eerste It nog maar waren begonnen, lieten de betrokken creatievelingen achter de film weten dat het altijd de bedoeling was om eerst een film over de kinderen uit Stephen Kings boek te maken en daarna pas een tweede deel over de volwassen versies van deze kinderen te realiseren.

De opnames van het eerste deel vonden vorig jaar plaats tussen juni en september, maar sindsdien is er nog maar weinig gemeld over het tweede deel. Daar komt echter verandering in nu My Entertainment World erachter is gekomen dat de opnames van het tweede deel al op 17 maart van start moeten gaan onder de schuilnaam Accordion. De opnames zouden net als bij het eerste deel in het Canadese Toronto plaats moeten vinden.

Het verhaal van It speelt zich af in een klein plaatsje in Maine, waar zeven kinderen, die zichzelf The Losers Club noemen, het moeten opnemen tegen pestkoppen en een kindetend monster dat de gedaante van een clown genaamd Pennywise (Bill Skarsgard) aanneemt.

Naast Skarsgard zien we in It ook Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Nicholas Hamilton, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs en Jeremy Ray Taylor. Het eerste deel moet in september in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair