Natalie Portman moeder van Amalia

Natalie Portman moeder van Amalia

De Jackie-actrice is vorige week woensdag bevallen van dochterlief Amalia!

Filmactrice Natalie Portman (Thor: The Dark World, Black Swan) is vorige week bevallen van haar tweede kindje. Op woensdag 22 februari verwelkomde zij samen met haar man Benjamin Millepied, een choreograaf en balletdanser van beroep, dochtertje Amalia op de wereld.

De van oorsprong uit Jeruzalem afkomstige actrice maakte vorig jaar in september bekend dat ze opnieuw in verwachting was. Eerder kreeg Portman al samen met haar man zoontje Aleph, inmiddels vijf jaar oud. Portman en Millepied leerden elkaar op de set van Black Swan kennen en zijn sinds augustus 2012 met elkaar getrouwd.

De 35-jarige actrice deelde het gelukkige nieuws omtrent de geboorte van dochterlief Amalia via haar publicist aan People.com. "Natalie Portman en haar echtgenoot Benjamin Millepied verwelkomden hun dochtertje, Amalia Millepied, op 22 februari," zo begint het bericht, "Moeder en dochter zijn beiden blij en gezond."

Door haar zwangerschap kon Portman vorige week niet aanwezig zijn tijdens de uitreiking van de Oscars. De actrice was genomineerd in de categorie "Beste Vrouwelijke Hoofdrol" voor haar bijdrage in de film Jackie. Gelukkig heeft Portman zich door haar afmelding bij het bekende filmgala wel uren aan onnodige visagie, kappen en opdirken bespaard, want de Amerikaanse actrice Emma Stone ging er uiteindelijk met het felbegeerde beeldje vandoor voor haar rol in de populaire musicalfilm La La Land.

Portman kan dan wel niet genieten van deze nieuwe Oscar in haar rijkelijk gevulde prijzenkast, maar met de komst van dochtertje Amalia zal dit verlies snel vergeten zijn.



NieuwsFilm

meest populair