Epische trailer 'King Arthur: Legend of the Sword'

Epische trailer 'King Arthur: Legend of the Sword'

Arthur moet het opnemen tegen ogenschijnlijk bovennatuurlijke krachten.

UPDATE 19:33: De nieuwe trailer is er. Die kan je hieronder bekijken. De beelden bevatten wel redelijk veel plotdetails, dus we waarschuwen je voor spoilers, mocht je niet willen weten hoe het verhaal in basis gaat. Duidelijk is in elk geval dat er ook een bovennatuurlijk kantje zit aan deze versie van het klassieke verhaal van Koning Arthur. Dat gaat gepaard met beelden en actie zoals we die gewend zijn van regisseur Guy Ritchie.


Hieronder kan je een korte promo voor King Arthur: Legend of the Sword bekijken. In de promo horen we Jude Laws slechterik Vortigern spreken. "Ik ben nu hier dankzij jou. Jij hebt mij gecreëerd. En daarvoor zegen ik je." Toch is het maar de vraag of die gunstige gezindheid wederkerig is, want we zien in de promo dat Charlie Hunnams Arthur het tegen hem opneemt. Ook zijn er wat bovennatuurlijk ogende wezens die in de teaser naar voren komen. Vermoedelijk krijgen we daar in de trailer die later vandaag beschikbaar wordt gemaakt meer van te zien. Zodra die trailer er is, updaten we uiteraard dit bericht. Voorlopig is er echter alleen onderstaande promo en weten we niet hoe laat de nieuwe trailer er is.

Als het aan Warner Bros. en Guy Ritchie ligt, vormt deze film het begin van een grote franchise van minstens zes films. Als Legend of the Sword begint, is Arthur de leider van een bende in Londinium. Hij weet niets van zijn koninklijke afstammeling, tot hij het zwaard Excalibur uit een steen haalt. Arthur wordt direct geconfronteerd met de grote macht van het zwaard en moet beslissen of hij zich ermee inlaat. Zodra hij de keuze heeft gemaakt, krijgt Arthur te maken met het Verzet tegen de kwaadaardige Vortigern (Law) en de enigmatische jonge vrouw Guinevere (Astrid Berges-Frisbey). Aan Arthur de taak om het zwaard te leren beheersen, zijn eigen demonen te bestrijden, de tiran te verslaan, zijn volk te bevrijden en koning te worden.

Vanaf 11 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair