Mischa Barton afgevoerd naar psychiatrische inrichting

Mischa Barton afgevoerd naar psychiatrische inrichting

De Britse actrice werd half naakt en bungelend over een hek gevonden door famile en vrienden.

Actrice Mischa Barton (The Hoarder, Lawn Dogs) is onlangs afgevoerd naar een psychiatrische instelling, nadat ze compleet van het padje werd aangetroffen in haar achtertuin. Barton zou vrijwillig met de toegesnelde hulpverleners mee zijn gegaan om hulp te krijgen voor haar aandoeningen.

Familie en vrienden van de 31-jarige actrice hadden de politie gewaarschuwd, nadat ze Barton half aangekleed over een hek in haar achtertuin zagen hangen. Ze zou hebben rondgeschreeuwd dat "haar moeder een heks is" en dat "de wereld op het punt stond om in elkaar te storten". Bartons omgeving zou zich al langer zorgen maken om haar mentale gezondheid en persoonlijke veiligheid.

Barton heeft al langer last van psychische problemen. In het verleden werd ze al eens gedwongen opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Los Angeles. De toenmalige aanleiding was dat Barton geweld gebruikte tegen een verpleegster, die haar wilde verdoven voor een operatie aan haar tanden. Sowieso kent de Britse actrice veel "ups en downs" in het leven, zo vertelde ze vorig jaar nog in een interview met People Celebrity.

De laatste tijd leek het echter weer beter te gaan met de actrice. Barton verscheen steeds vaker weer in het openbaar, zo bezocht ze onder andere enkele modeshows. Een langlopend conflict met haar moeder over de verkoop van hun gezamenlijke woning in Beverly Hills zou dit keer de aanleiding zijn geweest voor haar instorting.

De actrice heeft in een hele rij films gespeeld, voornamelijk ini filmproducties uit de B-categorie. Ze is vooral bekend geworden door haar rol als Marissa Cooper in de redelijk populaire televisieserie The O.C.. Het is te hopen dat Barton snel opknapt en weer kan genieten van het leven.



NieuwsFilm

meest populair