Jon Voight verdedigt President Trump

Jon Voight verdedigt President Trump

En haalt uit naar een paar filmsterren...

Donald Trump lijkt niet veel bekende aanhangers te hebben. Zijn voorganger, Barack Obama, had goede relaties met filmsterren en muzikanten en hetzelfde gold voor Hillary Clinton, maar de meeste bekendheden werken Trump meer tegen dan iets anders. Toch zijn er ook een paar uitzonderingen op die regel, zoals bijvoorbeeld Jon Voight.

De Oscar-winnende acteur kwam al een paar weken geleden voor Trump op nadat collega Robert De Niro naar de toen nog presidentkandidaat uitgehaald had en nu zegt Voight dat ook sterren zoals Miley Cyrus en Shia LaBeouf verkeerd bezig zijn. Volgens de 78-jarige acteur zijn de protesten van deze bekendheden een slecht voorbeeld voor jongeren die naar hen opkijken: "Dit is heel serieus en schadelijk, deze marsen tegen de Amerikaanse regering en de President. Het doet het land geen goed".

Er zijn natuurlijk al tientallen sterren gespot die in opstand kwamen tegen Trump, toch pikt Voight er maar twee uit: "Wanneer je jonge sterren ziet zoals Shia LaBeouf en Miley Cyrus met al hun volgers, wat leren zij hun fans dan? Ze leren hun verraad en het zich verzetten tegen de regering en het weigeren van de verkiezingsuitslag. Ze gaan in tegen de wil van het volk".

Voight was ook tegen de 'Women's March', aangezien hij er niet echt het nut van inziet: "Deze demonstratie is niks anders dan een poging om de legitimiteit en de regering van de nieuwe President te ondermijnen".

Jon Voight, vader van Angelina Jolie, zal dit jaar te zien zijn in de film Same Kind of Different as Me



NieuwsFilm

meest populair