IPhone krijgt mogelijk 'Theatre Mode'

IPhone krijgt mogelijk 'Theatre Mode'

Minder gestress in de bioscoopzaal.

Voor de iPhone gebruikers onder ons: binnenkort beschik je mogelijk over een 'Theatre Mode.' Volgens ene Sonny Dickson, die wel vaker met onthullingen komt, zal deze modus onderdeel uitmaken van iOS 10.3.

De Theatre Mode is in te schakelen via een icoon in de vorm van een bak popcorn. Het zou nog niet helemaal duidelijk zijn wat de Theatre Mode doet. Er wordt aan twee mogelijkheden gedacht.

Ten eerste zou het een functie kunnen zijn die het bekijken van bijvoorbeeld films op je iPhone of iPad prettiger maakt, doordat bijvoorbeeld notificaties niet in beeld komen. Een twee optie zou kunnen zijn dat de Theatre Mode daadwerkelijk een mode is voor theater-/bioscoopbezoekers. Door de Theatre Mode aan te zetten zouden bijvoorbeeld geen telefoontjes of berichten binnenkomen. En misschien is het beeld ook een stuk minder belicht.



Dat een Theatre Mode voor in de bioscoop zinvol zou kunnen zijn, weet iedereen. Mensen die tijdens de film gebruik maken van hun mobiele telefoon zijn een doorn in het oog van veel filmliefhebbers. In de States werd er zelfs iemand vermoord en was er meer overlast...

Volgende week zou de testversie van iOS 10.3 al verschijnen. Enkele weken later zou de daadwerkelijke uitrol zijn.

NieuwsFilm

meest populair