Dvd-releases week 52: Mechanic: Resurrection & meer

Dvd-releases week 52: Mechanic: Resurrection & meer

Wat ligt er vanaf deze week in de winkel?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Mechanic: Resurrection (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Dennis Gansel | Cast: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh

De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken.

Lees de recensie van Mechanic: Resurrection geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Mechanic: Resurrection.

De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruud Schuurman | Cast: Tom Audenaert, Evi van der Laken, Stef de Reuver, Eric-Jan Lens

Sinterklaas en de Clubpieten hebben een lekker druk jaar: nog nooit werden er zo veel schoentjes gezet. Maar slechterik Kornee wil het Sinterklaasfeest verpesten. Door een foutje kreeg hij vroeger nooit een cadeautje van Sinterklaas. Om wraak te nemen heeft hij Moepies gemaakt, een nieuw soort speelgoedknuffel. De grappige Moepies moeten van Kornee de cadeautjes uit de schoentjes van de kinderen stelen. Als op een ochtend niet alleen de cadeautjes maar ook alle schoentjes weg zijn krijgen de Pieten de schuld. Sinterklaas snapt er niks van. Zal het op tijd goed komen? Bekijk de trailer van De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes.

The Long Hot Summer (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stuart Cooper | Cast: Don Johnson, Jason Robards, Judith Ivey, Cybill Shepherd

Ben Quick zwerft rond door het zuiden van de Verenigde Staten. Als hij aan de slag gaat voor Will Varner, valt hij meteen positief op bij diens kinderen, maar een plaatselijke brand leidt er alsnog toe dat Ben, ondanks zijn onschuld, verdacht raakt. Bekijk de trailer van The Long Hot Summer.

NieuwsFilm

meest populair