Gerucht: Verhaal 'Guardians 2' en 'Thor 3' onthuld

Gerucht: Verhaal 'Guardians 2' en 'Thor 3' onthuld

Let op: boordevol spoilers!

De site Screengems heeft een uitgebreid artikel waarin het de nieuwste informatie rond Marvel-films Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Thor: Ragnarok uit de doeken doet. De site stelt te weten waar het verhaal van de twee Marvel-films over gaat, en baseert zich op een bron die - naar eigen zeggen - correct was als het aankomt op Doctor Strange. Een deel van de informatie die je hier vindt is nieuw, een ander deel is van oudere geruchten.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (27 april)


Laten we beginnen met de eerstvolgende avonturenfilm van Marvel. James Gunns film is een van de meest geanticipeerde producties van het jaar en zet het verhaal van Star-Lord (Chris Pine) en de rest van de Guardians voort. Ditmaal gaan ze op zoek naar de vader van Star-Lord.

Die zoektocht brengt hen naar Ego, een rol van acteur Kurt Russell. Volgens Screengems worden ze op Ego's spoort gebracht door Sylvester Stallone en Sharon Stone. Dat zijn twee leden van de Ancients, onsterfelijke buitenaardse wezens. Zij hebben een plan, dat mede bedacht is door slechterik Ayesha (Elizabeth Debicki). Dat plan houdt onder meer in dat Ego de grote schurk lijkt te zijn, maar ondanks dat 't geen fijne man (of planeet) is, is hij niet de grote schurk van de film. Dat is juist Ayesha, evenals Taserface (Chris Sullivan).

Het team wordt verder flink uitgebreid, met drie leden: (Michael Rooker) en Nebula (Karen Gillan). Maar er is ook nog Mantis (Pom Klementieff), een gevangene van Ego, en halfzus van Star-Lord, die ook deel van de groep wordt. Over de Guardians kunnen we verder zeggen dat Groot (Vin Diesel) kindformaat houdt en dat Star-Lord en Gamora (Zoe Saldana) een relatie krijgen.

In de film zien we verder de Nova Corps en zouden de Kree een grote rol krijgen. Thanos (Josh Brolin) komt, zoals eerder al leek, niet in de film voor. Wel leidt het einde direct tot Avengers: Infinity War en heeft men plannen voor een derde film, die Marvel graag ook door James Gunn geschreven en geregisseerd ziet worden.

Thor: Ragnarok (2 november)

De film van regisseur Taika Waititi moet een soortgelijke serieuze toon, maar tegelijk humor hebben als Captain America: The Winter Soldier. In de film keert Thor (Chris Hemsworth) terug naar thuisplaneet Asgard, waar Loki (Tom Hiddleston) aan de macht is. Hij is degene die ervoor zorgt dat Hulk (Mark Ruffalo) als gladiator moet vechten op de planeet Sakaar. Op die planeet bevindt zich ook Valkyrie (Tessa Thompson) als mogelijke nieuwe liefde voor Thor, al krijgen ze geen relatie. Naar Jane Foster wordt niet gerefereerd.

In de film moeten Thor, Hulk en Valkyrie op zoek naar de Soul Gem, om daarmee Loki en Hela (Cate Blanchett) te verslaan. Hela hielp Loki de troon van Asgard te veroveren, maar is stiekem van plan alle negen werelden te vernietigen. Daarom verraadt ze Loki, die op zijn beurt Hela verraadt en Thor wil helpen. Uiteindelijk lukt dat met behulp van de Soul Gem, maar besluit Loki die aan Thanos te geven, evenals de locatie van de andere Infinity Stones. Zo hoopt Loki zichzelf te kunnen beschermen als Thanos het universum aanvalt.

Skurge (Karl Urban) helpt Hela aan de macht te blijven, maar zodra hij haar werkelijke plannen kent, besluit hij Thor te helpen. Hij vecht helemaal alleen tegen het complete leger van Hela, om Thor wat extra tijd te gunnen en te ontsnappen. Ook verschijnen in de film Surtur en Fenris Wolf, evenals Sif (Jaimie Alexander) en Heimdall (Idris Elba). Laatstgenoemde komt om het leven in de film.

Tot slot is Odin (Anthony Hoplkins) cruciaal in de film en moet hij aan het einde van de film met zijn krachten de monsters van Ragnarok zien te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair