Mogelijk meer uitstel voor 'Avatar'-vervolg

Mogelijk meer uitstel voor 'Avatar'-vervolg

Sigourney Weaver denkt niet dat een release in december 2018 realistisch is.

Het lijkt erop dat Avatar 2, het eerste van vier geplande vervolgen op de hitfilm van regisseur James Cameron uit 2009 wederom uitgesteld wordt. Waar de film volgens planning in december 2018 uit moet komen, stelt hoofdrolspeelster Sigourney Weaver dat een release in deze maand niet heel zeker is.

The Hollywood Reporter vroeg de actrice naar de status van de film, waarop Weaver het volgende vertelde. "We zijn er nog niet mee begonnen, dus ik weet niet hoe realistisch die datum is. Maar ik denk dat het heel spannend gaat worden. Ik heb drie van de vier scenario's gelezen en ze worden allemaal buitengewoner dan de eerste."

Waar het mogelijke uitstel mee te maken heeft is moeilijk te zeggen, maar het lijkt een goede gok om er vanuit te gaan dat de gigantische plannen van James Cameron met de franchise hier iets mee te maken hebben. De regisseur wil immers vier films achter elkaar opnemen, en tussen 2018 en 2023 in de bioscoop laten draaien.

Daar zit zoveel werk in, dat het de vraag is of december 2018 wel realistisch is. Logischer lijkt het ook om de vervolgfilms allemaal een jaar na elkaar uit te brengen. De derde Avatar-film staat op dit moment gepland voor december 2020, dus zou het logischer zijn als de tweede film in december 2019 in première gaat. Wellicht zal dit nu dan toch het geval zijn.



NieuwsFilm

meest populair