Spreekt Luke Skywalker in eerste trailer 'Star Wars VIII' en... Obi-Wan Kenobi terug?

Spreekt Luke Skywalker in eerste trailer 'Star Wars VIII' en... Obi-Wan Kenobi terug?

Nieuwe geruchten!

Nu Rogue One: A Star Wars Story bijna in de bioscopen draait zal de aandacht gaan verschuiven naar de opvolger van Star Wars: The Force Awakens. Online zijn er weer wat geruchten opgedoken. Zo zou een eerste trailer tekst bevatten van Luke Skywalker en zou Obi-Wan Kenobi mogelijk terugkeren in de Star Wars-vervolgreeks. Uiteraard zijn dit allemaal nog geruchten, maar let op mogelijke spoilers.

Luke Skywalker


Uiteraard wordt online de vraag gesteld of we tijdens Rogue One een teaser trailer te zien krijgen voor Rian Johnsons Star Wars VIII. De kans lijkt klein, maar YouTuber Mike Zeroh meent van meerdere partijen te hebben vernomen dat in de teaser een regel tekst zit van Mark Hamills Luke Skywalker. De tekst zou als volgt zijn: "You contain the spark that will rekindle the fire." Oftewel: "Je bevat de vonk die de vlam weer weet op te laaien."

Bekijk de afbeelding
Obi-Wan Kenobi

Een ander vermakelijk gerucht is dat we in de aankomende Star Wars-sagafilms mogelijk Obi-Wan Kenobi te zien krijgen. Het zou de reden zijn waarom er nog geen spin-off is aangekondigd rond het geliefde personage. Volgens een reporter van Entertainment Weekly: "Ik heb geruchten gehoord dat ze nog niet aan de slag zijn met Obi-Wan is dat ze nog niet helemaal klaar zijn met Obi-Wan in de sagafilms. Ik zou niet verbaasd zijn als een Obi-Wan film wordt aangekondigd na Episode IX."

Er wordt aangegeven dat er waarschijnlijk op een of andere manier naar Obi-Wan wordt verwezen, aangezien Rey (Daisy Ridley) mogelijk een connectie heeft met de opper-Jedi. De rol werd gespeeld door Ewan McGregor in de prequel-films en wijlen Alec Guinness was te zien in de originele trilogie.

NieuwsFilm

meest populair