Sylvester Stallone niet langer in dramafilm ´Godforsaken´

Sylvester Stallone niet langer in dramafilm ´Godforsaken´

De acteur heeft het project een week voor de start van de opnames laten vallen.

STX Entertainment heeft de pre-productie van de mysterieuze dramafilm Godforsaken afgebroken, na het abrupte vertrek van hoofdrolspeler Sylvester Stallone. De opnames hadden over een week van start moeten gaan in de Amerikaanse stad Atlanta. Stallone was degene die het project ooit naar STX bracht, en hij werkte zelfs samen met scenarist Daniel Casey en producent Lawrence Grey aan het script.

Jim Mickle (Cold in July) was ingehuurd als regisseur van de film, waarvan de opnames op 5 december a.s. van start hadden moeten gaan. In de film zou Stallone een ex-crimineel spelen die spijt heeft van veel dingen die hij in het verleden heeft gedaan. Nadat hij hoort over de dood van zijn zoon, breekt hij los van zijn kluizenaarsbestaan en doet hij er alles aan om zijn overgebleven familie te beschermen.

Ondanks het afbreken van de pre-productie blijven Mickle en Grey verbonden aan het project. Het is onduidelijk waarom Stallone is vertrokken, maar het wordt wel verwacht dat hij in de nabije toekomst opnieuw met STX zal samenwerken.



NieuwsFilm

meest populair