Nieuwe trailer potentiële monster-flop 'Monster Trucks'

Nieuwe trailer potentiële monster-flop 'Monster Trucks'

Of redt Lucas Till deze bizarre avonturenfilm.

Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de CG-/live-action avonturen-/familiefilm Monster Trucks van regisseur Chris Wedge (Ice Age, Robots, Epic). De film kwam recent nog in het nieuws aangezien de studio verwacht een verlies van $115 miljoen te moeten incasseren. In onze Top 10 potentieel grootste flops in 2017 belandde Monster Trucks op de derde stek.

In de Monster Trucks heeft X-Men: Apocalypse-acteur Lucas Till de voornaamste hoofdrol, uiteraard naast het bizarre monster dat "transformeert" naar een wendbare monstertruck. Andere rollen zijn voor onder meer Jane Levy, Holt McCallany, Barry Pepper, Danny Glover, Amy Ryan en Rob Lowe.


In het $125 miljoen kostende Monster Trucks, welke op 2 februari in de Nederlandse bioscopen debuteert, probeert de laatstejaars middelbare scholier Tripp (Till) te ontsnappen uit het leven en de buurt waar hij in is opgegroeid. Hij besluit een monstertruck te bouwen van afgedankte auto's. Na een ongeluk bij een nabijgelegen olie boorlocatie komt een vreemd wezen met een talent voor snelheid naar de oppervlakte. Dit kan wel eens de sleutel zijn tot het verlaten van de stad samen met een hoogst onwaarschijnlijke vriend. Het affiche:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair