Filmbekendheden reageren op verkiezing Donald Trump

Filmbekendheden reageren op verkiezing Donald Trump

President Trump een feit.

Het mag op z'n minst toch wel een grote verassing genoemd worden; na maanden van speculatie was het dan eindelijk zover en kregen we te weten wie zich vanaf 20 januari volgend jaar officieel de 45ste President van de Verenigde Staten mag noemen. Ook al verwachtte bijna iedereen dat Hilary Clinton de eerste vrouwelijke president van Amerika zou worden, toch zat dus bijna iedereen ernaast, aangezien Donald Trump redelijk overtuigend won en zo de nodige mensen de mond snoerde. Hier vallen ook veel bekendheden onder; er waren er namelijk nogal wat die zich behoorlijk negatief over de presidentskandidaat uitgelaten hadden. Anderen gingen zelfs nog een stapje verder en gaven aan te zullen verhuizen mocht Trump winnen. Nu dit het geval is, hebben de nodige filmsterren al hun mening gedeeld op het internet. Een paar voorbeelden hiervan:

Alec Baldwin: ''2020 plan: het Witte Huis weer oplappen''.

Cheyenne Jackson: ''Dit is pas echt een American Horror Story''.

Mark Ruffalo: ''Weten jullie wat ons nu te doen staat? We gaan door met wat we zijn begonnen en vechten terug! Geef de hoop niet op! ''

Holland Taylor: ''Het is nu wel duidelijk dat velen niet kunnen kiezen tussen een incompetente man en een meer dan competente vrouw''.

Chris Evans: ''Dit is een beschamende nacht geweest voor Amerika. We laten een haatdragend persoon onze grote natie leiden. We laten een bullebak voor ons beslissen. Ik ben diep bedroefd''.

Olivia Wilde: ''Bedankt voor alles Hilary Clinton... Het spijt me dat het zo is gegaan''.

Leslie Jones: ''Geef de moed niet op Hilary, je bent een grote kampioen!''

Breaking-Bad ster Bryan Cranston zei zelfs dat hij ''zonder enige twijfel zal verhuizen naar Canada'' maar op zijn twitter staat nu iets anders: ''ook al ben ik gechoqueerd en triest over het uiteindelijke resultaat, ik hoop dat we er alles aan zullen doen om ons gewonde land weer zo snel mogelijk te helen. Ik wens hem [Trump] het allerbeste''. Iemand vroeg de acteur of hij nog steeds dacht te verhuizen, maar daar heeft Cranston nog niet op gereageerd.

Andere bekendheden, zoals bijvoorbeeld Samuel L. Jackson, Amy Schumer en Miley Cyrus zeiden ook allemaal Amerika te verlaten. Of ze allemaal hun beloftes zullen nakomen is nog maar de vraag.

Een paar bekendheden zijn waarschijnlijk wel blij met het resultaat; zo had Jon Voight al een tijdje geleden laten weten honderd procent achter Trump te staan en Jean-Claude van Damme zei dat Amerika nu, meer dan ooit, een president zoals Trump nodig heeft. Ook liet Steven Seagal even van zich horen: ''Gefeliciteerd Donald Trump met je geweldige overwinning! Ik kan niet wachten om te zien wat je allemaal met Amerika gaat doen!



NieuwsFilm

meest populair