De hel mogelijk in Mel Gibsons tweede 'The Passion Of The Christ'

De hel mogelijk in Mel Gibsons tweede 'The Passion Of The Christ'

Over enkele jaren verschijnt 'The Resurrection.'

Nu acteur/regisseur Mel Gibson heel wat complimenten ontvangt voor zijn nieuwste film Hacksaw Ridge, kunnen we een beetje vooruitkijken naar zijn volgende project, het vervolg op The Passion Of The Christ uit 2004. Tijdens The Late Show With Stephen Colbert sprak Gibson over The Resurrection.

Colbert vroeg aan Gibson wat de uitdagingen zijn bij het verfilmen van de drie Bijbelse dagen, een periode waarin Jezus Christus dood gaat, even uit beeld is en weer terugkeert. Volgens Gibson zou de film meer zaken behandelen dan deze miraculeuze gebeurtenis:

"Het is meer dan een eenmalige gebeurtenis, het een een waanzinnige gebeurtenis. Het onderstrepen daarvan met de gebeurtenissen daaromheen is het echte verhaal, om aan het licht te brengen wat het betekent. Het gaat niet alleen over de gebeurtenis. Het is geen chronologische vertelling van dat moment. Dat kan saai zijn en dan kun je denken 'Oh, dat hebben we gelezen...' Maar wat zijn de andere dingen die daaromheen gebeurden?"

Gibson gaf aan dat delen van de film zullen afspelen "in andere realiteiten." Daar zouden de slechteriken zich bevinden. Dit zou kunnen wijzen op de aanwezigheid van de hel. Op de vraag van Colbert of Gibson van plan is de hel te laten zien, zegt hij: "Dat weet ik niet zeker. Maar het is zeker iets om over na te denken, vind je ook niet?"

De film zou over enkele jaren moeten verschijnen. Het script gaat geschreven worden door Randall Wallace (We Were Soldiers, Heaven is for Real).



NieuwsFilm

meest populair