James Gunn regisseerde drie cameo's Stan Lee

James Gunn regisseerde drie cameo's Stan Lee

Maar welke waren het?

Onlangs bleek dat Stan Lee, de grote man bij Marvel, al zijn volgende vier cameo's heeft opgenomen. Nu blijkt uit een artikel van Heroic Hollywood, dat regisseur James Gunn er daar drie van mocht opnemen. Hij vertelde hoe het is om scènes te maken met de populaire comicmaker.

"Het was geweldig om met hem op de set te staan," begon James Gunn. "Er zijn weinig mensen op deze wereld van wie ik meer houd, die ik mee bewonder en met wie ik meer plezier heb beleefd dan Stan Lee. Ondanks dat hij het geweldig vindt om gemene grappen te maken (ik introduceerde Tom Holand aan hem en toen zei hij, 'Iedereen zegt dat je geweldig bent! Persoonlijk zie ik niet in waarom'). Maar ik heb maar drie cameo's van hem opgenomen - eentje was door iemand anders gemaakt. En mijn derde is waarschijnlijk niet wat je ervan denkt."

Een van die cameo's is te zien in Doctor Strange. "Als je die gezien hebt, moet je weten dat het slechts een van de VELE versies is die ik op die dag opgenomen heb en de keuze was uiteindelijk aan Scott Derrickson. Als ik voor Stan schrijf, denk ik, waarom zou ik hem maar 1 zin geven als ik hem er ook duizend kan geven? Ik bleef hem maar tekst geven, tot we allemaal dubbel lagen van het lachen. Wellicht dat Marvel Studios me ooit, als je de film gezien hebt, toestaat een paar daarvan met jullie te delen."

Doctor Strange draait in Nederland al in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair