Stallone-loze 'Rambo'-reboot vindt regisseur

Stallone-loze 'Rambo'-reboot vindt regisseur

Ryan Gosling zijn vervanger?

Volgens The Hollywood Reporter hebben Nu Image en Millennium Films regisseur Ariel Vroman (The Iceman, Criminal) aangetrokken voor de regie van een reboot van de bekende Rambo-filmreeks. Het script wordt geschreven door Brooks McLaren. Rambo-acteur Sylvester Stallone keert niet terug op het witte doek.

Er wordt een nieuwe acteur aangetrokken om de rol te spelen van John Rambo, het personage bekend uit het boek 'First Blood' uit 1972 van David Morrell. Het is nog onbekend of vast wordt gehouden aan de lijn van de eerdere films. Het zou kunnen dat Rambo dit keer geen Vietman-veteraan is, maar bijvoorbeeld een veteraan van de oorlog uit Irak of Afghanistan.

De rol van Rambo werd vier keer door Stallone gespeeld, in First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988) en Rambo (2008). De acteur gaf recent aan niet meer bezig te zijn met de rol of Rambo V. Ook gaf hij aan dat hij in Ryan Gosling (The Nice Guys) zijn opvolger ziet.

Een tijdje terug opperde Stallone nog om een tv-serie rond het personage te maken. Het is onbekend of deze plannen doorgaan.



NieuwsFilm

meest populair