Vin Diesel: Groot is echt een baby in 'Vol. 2'

Vin Diesel: Groot is echt een baby in 'Vol. 2'

Het wordt een hele grappige Groot volgens Diesel.

Groot was een van de hoogtepunten van James Gunns Guardians of the Galaxy (2014). Aan het einde van de film besloot het personage zichzelf echter op te offeren om de levens van zijn vrienden te redden, maar keerde hij terug als Baby Groot. Het vervolg speelt zich zes maanden later af en dientengevolge is Groot nog altijd klein als de film begint.

Acteur Vin Diesel, die wederom de stem van het personage inspreekt, vertelde tegenover Collider over het personage. "Hij kon niet naïever zijn als Baby Groot. Ik zag hem, zoals we hem leerden kennen in de eerste Guardians, altijd als een studenten Groot. Hij is nog niet helemaal volgroeid, maar wel al een man. En zodra hij zichzelf opoffert aan het einde van de film, moet hij opnieuw beginnen. Dus we gaan een gekke, schattige baby Groot door het beeld zien rennen die leert naarmate het verhaal vordert."

Dit gaat enigszins in tegen wat Marvel-baas Kevin Feige in het verleden vertelde over Groot. Hij stelde dat Baby Groot "zich alles herinnert. Mentaal is hij geen baby, maar nog altijd Groot. Ik vergelijk het altijd met Spock zoals hij was aan het eind van Search for Spock en The Voyage Home."

Groot en de andere Guardians keren op 27 april terug in Vol. 2. Wellicht is dit een voorproefje van de Groot die we gaan zien in Vol. 2:



NieuwsFilm

meest populair